Primul portal
dedicat controlului riscurilor.
 Vineri, 20 octombrie 2017

Alerte de risc NOU!
Prezentare alerte de risc
Modele de alerte de risc
Resurse
Știri
Anunturi
Articole si recenzii
Legislatie specifica
Glosare
Întrebari & raspunsuri
Programe TV
Download software
Ghiduri practice
Cursuri si seminarii NOU!
Utile
Interactiv
Newsletter
Prognoze de risc
Chestionar
Prevenirea pierderilor
Pentru companii
Pentru persoane
Clasificarea riscurilor
Furnizori de solutii
Securitate fizica
Asigurari
Consultanta
Securitate IT&C
Auto si accesorii
Proprietate intelectuala
Instrumente financiare
Diverse
Bursa solutii preventive
Cereri de oferta
Promovare
Despre noi
Oferta publicitate
Sponsori
Contactati-ne

 
Cabinet avocat Bucuresti

   
  HOME    Alerte de risc
Alerte de risc

Contactati-ne acum prin e-mail sau telefon pentru a afla mai multe informatii sau pentru a va abona la acest serviciu unic in Romania.
 • prin e-mail: alerte@siguranta.ro;
 • prin telefon: +40233-227174.

  Ce sunt alertele de risc?
  Reprezinta un serviciu unic in Romania care permite abonatilor sa fie informati in timp util despre evenimente care le pot produce pierderi grave. Serviciul este personalizat deoarece informarea utilizatorilor se face numai cu evenimente care au impact asupra acestora.

  Exista doua tipuri de alerte de risc:
  1. Alerte standardizate;
  2. Alerte personalizate.

  Alertele standardizate acopera principalele evenimente de risc la nivel national si în marile orase ale tarii, iar cele personalizate sunt furnizate în functie de profilul de risc al beneficiarului.

  6 motive pentru a utiliza aceste serviciu
  1. Majoritatea amenintarilor si oportunitatilor vin din mediul exterior: piata, factorii politici, noi descoperiri stiintifice, concurenta, hazardele naturale s.a. Nimeni nu-si poate permite sa ignore acesti factori, pentru ca altfel pierderile vor fi devastatoare si irecuperabile. Imaginati-va cat de util ar fi sa stiti din timp:
 • ce actiuni intreprind concurentii, furnizorii sau clientii dumneavoastra;
 • daca produsele pe care le folositi (vehicule, computere, telefoane, medicamente etc.) prezinta riscuri de securitate;
 • ce noi produse sau servicii care va pot oferi un avantaj competitiv in fata concurentilor au aparut pe piata;
 • daca au aparut restrictii sau obligatii legislative sau administrative care va pot afecta afacerea;
 • daca in presa ori pe Internet apar informatii (despre compania, produsele sau angatii dvs.) care v-ar putea produce pierderi severe;
 • daca drumurile pe care circula frecvent vehiculele dvs. sunt blocate sau greu practicabile;
 • multe alte informatii cu ajutorul carora va puneti la adapost de pericole si aflati inaintea altora despre oportunitati favorabile.
 • 2. Evolutia sociala, tehnologica si economica este atat de rapida incat cu greu mai puteti tine pasul cu tot ce este nou. Sursele de informatii sunt prea numeroase (deja exista zeci de mii de site-uri romanesti si sute de ziare si reviste), iar pentru a face fata avalansei de informatii este nevoie de resurse importante: oameni pregatiti, sisteme informatice, proceduri, acces la surse de informatii etc.
  3. Specialitatea dumneavoastra este afacerea pe care o desfasurati, nu sa cautati si sa selectati informatii. O firma specializata este mult mai in masura sa caute informatii utile si sa vi le ofere intr-o forma optimizata si la timp, deoarece dispune de personal, tehnologii si cunostinte specializate.
  4. Mass-media ofera un noian de informatii neselectate, dar dumneavoastra aveti nevoie de acele informatii care va pot afecta direct. Serviciul de alerte de risc va scuteste de efortul de a cauta acul in carul cu fan.
  5. Nici un alt serviciu de informatii nu va ofera recomandari concrete pentru reducerea riscurilor. Acest serviciu va ofera odata cu alertele si indicatii pentru a preveni riscurile anuntate: ghiduri practice, articole si informatii utile (adrese web, numere de telefon, nume de furnizori specializati, titluri de carti s.a.).
  6. Va furnizam instruire si asistenta pentru analiza informatiilor. In felul acesta alertele de risc nu vor ramane simple informatii, ci vor deveni materie prima pentru decizii optime.

  Cum functioneaza serviciul de alerte personalizate?
  In prima etapa, consultantii nostri vor analiza (inclusiv la sediul firmei dumneavoastra, daca este cazul) cum anume este influentata activitatea dumneavoastra de factorii de risc. Analiza se face pe baza unor liste de control detaliate pentru a nu scapa din vedere nici un aspect esential.

  Dupa ce identificam factorii care au cea mai mare influenta asupra activitatii pe care o desfasurati, vom trece la realizarea profilului companiei dumneavoastra. Acest profil, odata pus la punct, ne permite sa identificam sursele si tipurile de informatii cele mai adecvate pentru monitorizarea evenimentelor specifice situatie dumneavoastra.

  Introducem aceste date in sistemul nostru de monitorizare, dupa care monitorii nostri de risc vor incepe cautarea zilnica a informatiilor relevante. Monitorii de risc sunt ajutati de sisteme automate (agenti software) care le permit sa gaseasca, sa selecteze, sa organizeze, sa interpreteze si sa transmita informatiile.

  Odata identificata o informatie care ar putea sa va afecteze, aceasta este transmisa catre dumneavoastra prin e-mail. Mesajele vor fi securizate, astfel incat numai dumneavoastra sa aveti acces la ele si sa eliminam riscul interceptarii informatiilor de catre terti.

  Lunar vom analiza daca profilul companiei dumneavoastra a suferit modificari si, daca este cazul, vom actualiza sursele si tipurile de informatii pe care le cautam. Pentru aceasta, este necesar ca angajati cheie din compania dumneavoastra sa raspunda unui chestionar online.

  Aici puteti vedea cateva modele de alerte de risc comentate.

  Garantii de calitate
 • Surse de informare de cea mai buna calitate;
 • Metodologie de monitorizare a riscurilor si monitori de risc calificati;
 • Avem renume in domeniul consultantei de risc. Aici puteti afla mai multe despre activitatile noastre etc;
 • Serviciul se furnizeaza în baza unui contract comercial;
 • Suntem pe piata din anul 2001

  Concluzii
  Nu asteptati sa fiti prins pe picior gresit. Totul se misca cu o viteza crescanda. Globalizarea genereaza riscuri si oportunitati extraordinare. Supravietuirea si prosperitatea organizatiei dumneavoastra depind enorm de mult de viteza cu care va adaptati, iar aceasta presupune in primul rand sa obtineti informatii relevante si de calitate in timp util.

  Contactati-ne acum prin e-mail sau telefon pentru a afla mai multe informatii sau pentru a va abona la acest serviciu unic in Romania.
 • prin e-mail: alerte@siguranta.ro;
 • prin telefon: +40233-227174.

 • recomanda acest site  |  printeaza pagina printeaza pagina
    Copyright © 2002 - 2009 Inoventis srl
    Toate drepturile rezervate.
  Regulamentul de utilizare | Harta site-ului | Contact