Primul portal
dedicat controlului riscurilor.
 Sambata, 16 decembrie 2017

Alerte de risc NOU!
Prezentare alerte de risc
Modele de alerte de risc
Resurse
Știri
Anunturi
Articole si recenzii
Legislatie specifica
Glosare
Întrebari & raspunsuri
Programe TV
Download software
Ghiduri practice
Cursuri si seminarii NOU!
Utile
Interactiv
Newsletter
Prognoze de risc
Chestionar
Prevenirea pierderilor
Pentru companii
Pentru persoane
Clasificarea riscurilor
Furnizori de solutii
Securitate fizica
Asigurari
Consultanta
Securitate IT&C
Auto si accesorii
Proprietate intelectuala
Instrumente financiare
Diverse
Bursa solutii preventive
Cereri de oferta
Promovare
Despre noi
Oferta publicitate
Sponsori
Contactati-ne

 
Cabinet avocat Bucuresti

   
  HOME    Despre noi
Despre noi

Portalul Siguranta.ro este detinut si administrat de compania de consultanta Inoventis SRL.

Aparitii in mass media
 • Inoventis este menționată în revista BIZ nr. 106 (14 - 26 iunie 2005) în articolul Ce pot face "pesimiștii profesioniști" (pag. 12). Materialul este o introducere în managementul riscurilor, iar în cuprinsul său este citat Alexandru Iacob, managerul companiei noastre. Vezi articolul aici.

 • Portalul Siguranta.ro a fost menționat în "Adrese de Internet - 6200 de site-uri utile" editat de editura Cartea de Buzunar. Puteți cumpăra cartea de aici.

 • Portalul Siguranta.ro a fost prezentat în revista de afaceri BIZ nr. 73 (30.09-13.10.2003) la rubrica Internet (pag. 45). O știre despre același portal apare și în portalul Bizcity (www.bizcity.ro).

 • În numărul 18/2003 (30 august), revista TV Satelit menționează portalul Siguranta.ro la rubrica Internet.

 • Portalul Siguranta.ro a fost menționat din nou în ediția 2004-2005 a Ghidului web editat de Humanitas. Puteți cumpăra cartea de aici.

  Care este misiunea Inoventis?
  Să ajute organizațiile să devină performante în noul mediu de afaceri bazat pe cunoaștere și Internet și în care riscurile sunt omniprezente.

  Ce servicii oferă Inoventis?
  Consultanța de afaceri este principala noastră activitate. Pentru a vă putea ajuta, trebuie să descoperim care sunt problemele cu care se confruntă organizația și să identificăm cauzele acestora. Apoi vom căuta soluțiile potrivite și vă vom asista la implementare.

  O zonă strategică în care avem competențe este prevenirea pierderilor. Merită să vă asumați doar acele riscuri care pot oferi și oportunități promițătoare. Analizăm riscurile cu care se confruntă afacerea dvs. și căutăm cele mai bune soluții pentru diminuarea impactului acestora.

  Ce beneficii am dacă apelez la serviciile Inoventis?
  În primul rând, credem în onestitate ca bază a unei relații de afaceri care să aducă satisfacții ambelor părți. Codul deontologic pe care îl aplicăm în relația cu clienții protejează ambele părți pe parcursul colaborării.

  Vă furnizăm o soluție individualizată. Nu luăm o soluție "din raft" și o aplicăm tuturor clienților. Dimpotrivă, dezvoltăm o soluție adecvată particularităților dvs. Aceasta înseamnă că tot ceea ce facem pornește de la un diagnostic al situației în care se află organizația client, diagnostic pe baza căruia vom concepe o soluție personalizată. Așa cum nu există două companii identice, nu pot exista nici două soluții identice. Este adevărat că această abordare presupune un timp mai îndelungat și costuri mai ridicate, dar rezultatele sunt fără egal.

  Am dezvoltat metode și instrumente eficiente și originale pe care le punem în slujba clienților noștri: liste de control, metode ameliorate de analiză sau tehnici unice de brainstorming. Asupra acestor instrumente deținem toate drepturile intelectuale.

  Colaborarea dintre companiile noastre nu se încheie nici după ce obiectivele stabilite au fost atinse, fiindcă veți fi permanent în atenția noastră. Dacă vom afla lucruri de interes pentru dvs. (riscuri, oportunități sau alte informații utile), sau dacă vom avea idei care să vă ajute, nu vom întârzia să vi le aducem la cunoștință.

  Suntem informați în mod excepțional. Pentru aceasta am selectat și monitorizăm permanent cele mai bune și mai credibile site-uri web ale planetei dedicate afacerilor și economiei, tehnologiei, prevenirii pierderilor, managementului cunoașterii ș.a.


 • recomanda acest site  |  printeaza pagina printeaza pagina
    Copyright © 2002 - 2009 Inoventis srl
    Toate drepturile rezervate.
  Regulamentul de utilizare | Harta site-ului | Contact