Primul portal
dedicat controlului riscurilor.
 Sambata, 16 decembrie 2017

Alerte de risc NOU!
Prezentare alerte de risc
Modele de alerte de risc
Resurse
Știri
Anunturi
Articole si recenzii
Legislatie specifica
Glosare
Întrebari & raspunsuri
Programe TV
Download software
Ghiduri practice
Cursuri si seminarii NOU!
Utile
Interactiv
Newsletter
Prognoze de risc
Chestionar
Prevenirea pierderilor
Pentru companii
Pentru persoane
Clasificarea riscurilor
Furnizori de solutii
Securitate fizica
Asigurari
Consultanta
Securitate IT&C
Auto si accesorii
Proprietate intelectuala
Instrumente financiare
Diverse
Bursa solutii preventive
Cereri de oferta
Promovare
Despre noi
Oferta publicitate
Sponsori
Contactati-ne

 
Cabinet avocat Bucuresti

   
  HOME     Furnizori de solutii
Categorii de furnizori:

Securitate fizica (671)
Aici gasiti peste 500 de furnizori de produse si servicii pe care ii puteti contacta pentru obtinerea unor mijloace specifice securitatii personale sau institutionale. Furnizorii sunt grupati in 7 subcategorii: antiefractie, antiincendiu, control acces, CCTV, paza si securitate, echipamente de protectie a muncii si diverse.

Asigurari (71)
Principalele companii care activeaza in domeniul asigurarilor va stau la dispozitie cu oferte complexe pentru cerintele dvs. Puteti cauta asiguratorii dupa tipul de asigurare care va intereseaza: asigurare de viata, auto (RCA, CASCO, carte verde), locuinte si bunuri, risc financiar, agricola, profesionala, personala (accidente, medicale) etc. Gasiti aici si brokeri de asigurari.

Consultanta (56)
Daca nu dispuneti de timpul si resursele necesare managementului riscurilor pe cont propriu, sau daca nu sunteti dispus sa învatati secretele acestei discipline, atunci cea mai buna solutie este sa apelati la un specialist.

Securitate IT&C (51)
Pentru managementul riscurilor informatice aici gasiti firme care va ofera antivirusi, certificate digitale, solutii de criptografie, firewall-uri, solutii de securitatea documentelor, retele virtuale private (VPN), securitatea retelelor informatice, sisteme de detectie a intruziunilor, sisteme de recuperare a datelor, solutii de back-up etc.

Auto si accesorii (80)
Aici gasiti producatori de autovehicule si de pneuri, precum si sisteme antifurt pentru autoturisme, sisteme de securitate a copiilor si managementul flotelor.

Proprietate intelectuala (35)
Pe masura ce mediul economic din tara noastra devine tot mai competitiv protejarea activitatii prin intermediul marcilor, brevetelor si altor instrumente specifice devine un lucru necesar. In aceasta categorie gasiti furnizorii de solutii ce activeaza in domeniul proprietatii intelectuale grupati pe 6 categorii: brevete de inventii, marci si indicatii geografice, desene si modele industriale, topografii pentru circuite integrate, brevete de soiuri si drepturi de autor.

Instrumente financiare (89)
Puteti incredinta gestionarea investitiilor dvs. financiare unor firme specializate care va pun la dispozitie o serie de servicii profilate pe cerintele dvs.

Diverse (15)
Alte societati a caror activitate este legata de prevenirea pierderilor si reducerea riscurilor: detectivi particulari, personalizari carduri etc.

recomanda acest site  |  printeaza pagina printeaza pagina
  Copyright © 2002 - 2009 Inoventis srl
  Toate drepturile rezervate.
Regulamentul de utilizare | Harta site-ului | Contact