Primul portal
dedicat controlului riscurilor.
 Sambata, 16 decembrie 2017

Alerte de risc NOU!
Prezentare alerte de risc
Modele de alerte de risc
Resurse
Știri
Anunturi
Articole si recenzii
Legislatie specifica
Glosare
Întrebari & raspunsuri
Programe TV
Download software
Ghiduri practice
Cursuri si seminarii NOU!
Utile
Interactiv
Newsletter
Prognoze de risc
Chestionar
Prevenirea pierderilor
Pentru companii
Pentru persoane
Clasificarea riscurilor
Furnizori de solutii
Securitate fizica
Asigurari
Consultanta
Securitate IT&C
Auto si accesorii
Proprietate intelectuala
Instrumente financiare
Diverse
Bursa solutii preventive
Cereri de oferta
Promovare
Despre noi
Oferta publicitate
Sponsori
Contactati-ne

 
Cabinet avocat Bucuresti

   
  HOME    Regulament de utilizare
Regulament de utilizare

Portalul Siguranta.ro face parte dintr-un proiect al companiei Inoventis SRL, care detine toate drepturile intelectuale asupra portalului.

Descrierea termenilor

 • Pe parcursul prezentului regulament de utilizare, compania Inoventis SRL va fi numita cu termenul "proprietar" sau de "administrator", iar termenul "portal" se refera la portalul Siguranta.ro.
 • Inoventis srl are sediul in Piatra Neamt, Bd. Decebal, Nr. 86, Ap. 47, si este inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J27/191/2001, avand cod unic de identificare R13902307.
 • Termenul "utilizator" este folosit pentru toate persoanele fizice si/sau juridice care acceseaza portalul, indiferent de motivul pentru care o fac.
 • Termenii "Regulament", "Acord", "Contract", "Termeni si conditii" sunt folositi pentru a desemna prezentul contract de utilizare.

  Acceptarea regulamentului

 • Serviciile Siguranta.ro sunt furnizate de compania Inoventis SRL, in calitate de proprietar si de administrator al portalului, numai persoanelor care sunt de acord in totalitate cu termenii si conditiile expuse in prezentul regulament.
 • Termenii si conditiile acestor servicii pot fi schimbati in orice moment de catre proprietar fara notificarea prealabila a utilizatorilor. Termenii si conditiile in vigoare sunt cei afisati pe portal. in cazul in care nu este de acord cu regulamentul de utilizare, utilizatorul trebuie sa inceteze imediat folosirea serviciilor oferite prin portalul Siguranta.ro.
 • Administratorul isi rezerva dreptul de a bloca accesul utilizatorilor care incalca regulamentul de utilizare sau legislatia in vigoare. De asemenea, administratorul isi rezerva si dreptul de a indeparta informatiile abuzive sau ilegale publicate pe portal de catre utilizatori.

  Descrierea serviciilor

  1. Portalul Siguranta.ro ofera utilizatorilor o serie de servicii online, printre care baze de date, forumuri de discutii, articole, stiri, informatii sub diverse alte forme etc. Toate serviciile oferite prin intermediul portalului sunt subiectul acestui acord de utilizare. Portalul si serviciile pot contine si publicitate sub toate formele posibile si legale (bannere, casete, pagini de prezentare, inserturi publicitare in buletine electronice etc), deoarece publicitatea este necesara portalului pentru finantarea serviciilor gratuite.

  2. Pentru a utiliza oricare dintre serviciile Siguranta.ro, utilizatorul trebuie sa dispuna de echipamentele necesare (computer personal, echipamente de conectare etc), de o conexiune la reteaua Internet, precum si de servicii puse la dispozitie de un furnizor de Internet (ISP). Costurile aferente conectarii si utilizarii conexiunii, precum si raspunderea pentru folosirea serviciilor de retea revin in totalitate fiecarui utilizator in parte. Siguranta.ro nu isi asuma nici o raspundere in cazul in care anumite informatii sunt furnizate cu intarziere, sunt pierdute, sterse sau nu pot fi stocate pe serverele noastre din orice motive. De asemenea, compania Inoventis srl nu isi asuma nici o raspundere pentru consecintele care pot aparea datorita intarzierii, pierderii sau inexactitatii infomatiilor publicate sau existente pe site-urile proprii. Ca utilizator, dvs. veti folosi informatiile furnizate de Siguranta.ro pe propria dvs. raspundere, iar in cazul unei daune generata de utilizarea serviciilor sau informatiilor furnizate Siguranta.ro dvs. acceptati ca nu veti da in judecata compania.

  3. Unele dintre servicii sunt oferite cu titlu gratuit oricarui utilizator inregistrat, in timp ce alte servicii sunt oferite numai acelor utilizatori care platesc taxele aferente serviciile respective.

  Obligatii la inregistrare

  Utilizatorul are obligatia de a furniza informatii reale si complete despre persoana sa atunci când completeaza formularul de inregistrare pe portal, la crearea unui cont de membru pe portal si la accesarea serviciilor. in cazul in care exista suspiciunea ca aceste informatii nu sunt reale, administratorul isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv la serviciile de pe portal. Restrictionarea accesului poate insemna stergerea contului si a tuturor informatiilor pe care acesta le contine, stergerea optiunilor definite si interzicerea accesului la toate serviciile.

  De asemenea, utilizatorul isi asuma intreaga raspundere civila si penala pentru informatiile pe care le transmite sau le publica pe portal. Proprietarul si administratorul nu au si nu pot avea nici o responsabilitate juridica fata de informatiile publicate sau transmise pe Internet de utilizatorii portalului.

  Obligatiile utilizatorului

  Utilizatorul este responsabil de propriile actiuni precum si de consecintele pe care acestea le pot avea, in urma publicarii materialelor pe care le incarca si punerii la dispozitie in mod public pe contul oferit de companie.

  Utilizatorul se obliga:

  a) sa nu incarce, posteze, difuzeze sau transmita orice continut pentru care nu are dreptul legal de transmitere sau difuzare in orice conditii, sub orice sistem juridic, românesc sau strain sau determinate de relatii contractuale sau de incredere cum sunt informatiile confidentiale, cele aflate sub incidenta drepturilor intelectuale, aflate sau dezvaluite ca parte a relatiilor de serviciu sau aflate sub incidenta acordurilor de confidentialitate);

  b) sa nu publice material cu drept de autor, daca nu este autorul sau daca nu are permisiunea autorului de a publica materialul respectiv;

  c) sa nu publice materiale obscene, defaimatoare, de amenintare sau rauvoitoare fata de un alt utilizator, persoana fizica sau juridica;

  d) sa nu publice continut explicit sexual sau avand conotatie sexuala;

  e) sa nu publice materiale care contin virusi, viermi, cai troieni sau orice alte programe informatice cu intentia de a altera, distruge sau afecta in orice mod informatii sau sisteme informatice;

  f) sa nu promoveze sau furnizeze informatii care sa incurajeze incalcarea legislatiei sau a bunelor moravuri;

  Inoventis srl poate impune utilizatorilor sai in orice moment anumite reguli de utilizare pentru oricare dintre serviciile sale.

  Prin introducerea unui material in orice segment public sau privat de pe site, incluzand forumurile, bursa de securitate, baza de date cu firme, sectiunile de articole, stiri si noutati, ii garantati firmei Inoventis srl dreptul continuu, irevocabil (incluzand drepturile morale) si licenta de a utiliza, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, distribui sau de a comunica in public continutul (in intregime sau partial), la scara internationala sau de a-l incorpora in alte lucrari de orice forma, in mass-media sau in tehnologia cunoscuta sau care urmeaza sa se dezvolte in viitor. De asemenea, permiteti oricarei persoane care este abonata sa acceseze, sa vizualizeze, sa stocheze sau sa reproduca asemenea materiale in scopuri personale. Supus celor mentionate inainte, posesorului unui astfel de material publicat pe site isi mentine orice drepturi care ar putea deriva de aici.

  Sugestii pentru utilizarea serviiciilor

  Pentru a putea naviga fara probleme in paginile acestui site, va rugam:
  - sa folositi o rezolutie de minim 800x600 pixeli si adancime de culoare de minim 16 biti;
  - sa permiteti browser-ului dumneavoastra sa accepte cookie-uri; cookie-urile pe care le descarcati de pe acest site sunt citite doar in paginile acestui site si nu contin informatii din care sa poata fi trase concluzii privind preferintele, optiunile sau comportamentul dumneavoastra online;
  - sa intrati in acest site numai prin pagina de intrare (www.siguranta.ro); pentru aceasta, va rugam sa nu marcati ("add bookmark", "add to favorites") pagini de detaliu, ci numai prima pagina a site-ului.

  Contul de membru, parola si securitatea datelor

  Dupa completarea formularului de inregistrare ca membru simplu sau platitor, utilizatorul va primi un cont si o parola unice pentru utilizarea serviciilor. Utilizatorul este in intregime responsabil pentru pastrarea confidentialitatii asupra numelui de cont si a parolei asociate. De asemenea, utilizatorul este in intregime responsabil de toate activitatile si informatiile care sunt transmise din contul care i-a fost alocat. In cazul accesarii neautorizate a contului de catre terte persoane, din orice motive, proprietarul si administratorul nu isi asuma nici o responsabilitate fata de eventualele consecinte..

  Utilizatorul trebuie sa anunte administratorul portalului de indata ce a constatat sau suspectat o utilizare neautorizata a contului sau. Aceasta se poate face la adresa de e-mail office@siguranta.ro

  Proprietarul si administratorul au luat toate masurile care le stau la dispozitie pentru a asigura securitatea portalului si a informatiilor de pe acesta. Totusi, securitatea portalului nu poate fi garantata, motiv pentru care proprietarul si administratorul nu isi asuma nici o responsabilitate in acest sens.

  Politica de confidentialitate

  Proprietarul si administratorul isi rezerva dreptul de a folosi datele colectate pe acest portal de la utilizatorii sai pentru imbunatatirea serviciilor pe care le furnizeaza. Proprietarul si administratorul isi asigura utilizatorii ca nu va oferi, vinde sau face publice datele lor personale (nume, adrese, numere de telefon etc) catre terti, decat in cazul in care acest lucru se face cu consimtamantul utilizatorului sau este solicitat de catre persoane indreptatite, in baza legilor in vigoare. De asemenea, proprietarul si administratorul isi rezerva dreptul de a face publice date statistice deduse din analiza informatiilor confidentiale, pentru a arata profilul utilizatorilor sai si isi rezerva dreptul de a oferi utilizatorilor serviciile si produsele unor furnizori terti, bazandu-se pe datele mentionate in inregistrari; asemenea oferte pot fi facute de catre proprietar sau de catre administrator cu respectarea legislatiei in vigoare.

  Obligatiile si raspunderea proprietarului si administratorului

  1. Portalul si serviciile asociate sunt disponibile avand aspectul, structura si continutul decise de proprietar si administrator. Utilizatorii pot face sugestii pentru ameliorarea portalului si a serviciilor, dar proprietarul si administratorul nu se obliga sa tina cont de aceste sugestii.

  2. Proprietarul si administratorul nu isi asuma nici o raspundere in cazul in care anumite informatii sunt furnizate cu intarziere, sunt pierdute, sterse sau nu pot fi stocate pe servere din orice motive. De asemenea, proprietarul si administratorul nu isi asuma nici o raspundere pentru consecintele care pot aparea din cauza intarzierii, pierderii sau inexactitatii informatiilor publicate sau existente pe portal sau pe alte site-uri aflate in proprietate.

  3. Utilizatorii vor folosi informatiile existente pe portal pe propria raspundere, iar proprietarul si administratorul nu pot fi facuti raspunzatori de daune cauzate de folosirea sau nefolosirea de catre utilizator a informatiilor de pe portal.

  4. Proprietarul si administratorul nu garanteaza credibilitatea, acuratetea sau caracterul complet al informatiilor publicate de catre utilizatori si nu gireaza in nici un fel parerile exprimate de catre utilizatori.

  5. Proprietarul si administratorul nu isi asuma nici o responsabilitate in cazul in care serviciile nu pot fi accesate de catre utilizatori, pe o perioada nelimitata de timp, din orice motive tehnice sau comerciale.

  6. In cazul serviciilor platite, pentru perioada in care serviciul a fost inaccesibil pentru utilizator din motive care tin de portal, administratorul se obliga sa prelungeasca perioada de utilizare a serviciului cu o durata egala cu cea in care serviciul nu a fost disponibil.

  7. Deoarece identificarea utilizatorilor pe Internet este dificila, proprietarul si administratorul nu confirma faptul ca fiecare utilizator este ceea ce pretinde a fi. In eventualitatea unei dispute intre utilizatori, proprietarul si administratorul sunt absolviti de orice raspundere sau despagubire directa sau indirecta, de orice fel si de orice natura, cunoscuta sau necunoscuta, suspectata sau nu, dezvaluita sau nu, ivita in vreun mod care are legatura cu disputele.

  8. Deoarece informatiile publicate de catre utilizatori pe portal pot fi neplacute, vatamatoare sau inexacte sau pot contine inexactitati sau erori, iar proprietarul si administratorul nu au obligatia legala de a verifica aceste informatii, acestia nu garanteaza veridicitatea, exactitatea, buna credinta ori caracterul complet ale acestor informatii.

  9. Proprietarul si administratorul nu isi asuma nici o responsabilitate in cazul in care serviciile sale nu pot fi accesate de catre utilizatori, pe o perioada nelimitata de timp, din orice motive tehnice sau comerciale, in cazul stergerii, pierderii sau imposibilitatii de a stoca informatii din orice motive tehnice care pot aparea din cauze interne sau externe.

  10. Proprietarul si administratorul nu isi asuma nici o responsabilitate fata de furnizarea unor informatii incorecte pe site-urile sale sau fata de intarzierile care pot aparea.

  11. Proprietarul si administratorul nu ofera nici o garantie utilizatorilor referitoare la disponibilitatea serviciilor Siguranta.ro, corectitudinea informatiilor publicate sau securitatea serviciilor sale. De asemenea, proprietarul si administratorul nu ofera nici o garantie in cazul oricaror consecinte care pot aparea, cauzate de nefunctionarea serviciilor, intarzierea informatiilor sau securitatea aplicatiilor sale.

  Drepturi intelectuale

  Proprietarul si administratorul autorizeaza utilizatorii sa vizualizeze si sa descarce materiale de pe portal doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. Continutul portalului, textele, grafica, imaginile, software-ul precum si alte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor.

  Compilatia (adica adunarea si rearanjarea) continutului portalului este dreptul exclusiv al proprietarului si administratorului, drept protejat de legile in vigoare. Folosirea neautorizata a materialelor reprezinta o incalcare a legii dreptului de autor sau a altor legi. Utilizatorii nu au permisiunea de a vinde sau modifica materialele, de a le expune public, a le distribui sau a le folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.

  Relatia cu firmele care fac publicitate pe site-urile administrate

  Corespondenta, afacerile sau participarea la promotii ale companiilor de publicitate postate pe portal, inclusiv plati sau livrari ale unor bunuri sau servicii si orice alte conditii, termene, garantii sau reprezentari asociate cu astfel de relatii sunt numai in responsabilitatea utilizatorului si a entitatilor care furnizeaza respectivele bunuri sau servicii.

  Proprietarul si administratorul nu sunt raspunzatori si nu vor fi trasi la raspundere pentru nici o pierdere sau prejudiciu de orice fel, rezultat din astfel de relatii sau rezultat din prezenta unor astfel de companii in cadrul campaniilor publicitare ale site-urilor administrate. Prin agrearea termenilor prezentului regulament acordati dreptul administratorului de a va trimite periodic e-mail-uri cu informatii sau oferte speciale.

  Legaturi catre alti furnizori de informatii sau servicii

  Site-ul Siguranta.ro poate furniza, sau terte parti pot furniza legaturi (link-uri) catre alte site-uri World Wide Web sau alte surse de informare. Deoarece proprietarul si administratorul nu au nici un control asupra acestor site-uri sau resurse, utilizatorul ia la cunostinta si este de acord ca acestia nu sunt responsabili de disponibilitatea acestor site-uri si nu garanteaza si nu sunt responsabili pentru nici un continut, publicitate, produse sau alte materiale de pe aceste site-uri sau surse de informare.

  Mai mult, utilizatorul recunoaste si este de acord ca proprietarul si administratorul nu vor fi responsabili sau pasibili de a plati despagubiri, direct sau indirect pentru orice paguba sau pierdere cauzata sau presupusa a fi fost cauzata de sau in legatura cu folosirea sau increderea in informatiile furnizate de un asemenea continut, bunuri sau servicii disponibile pe sau prin intermediul unor astfel de site-uri sau surse.

  Incheierea acordului

  1. Proprietarul si administratorul isi rezerva dreptul de a inceta furnizarea serviciilor sale catre orice utilizator, in cazul in care acesta a incalcat conditiile mentionate mai sus.

  2. La limita, proprietarul si administratorul isi rezerva dreptul de a inceta furnizarea serviciilor sale in orice moment, fara a avea obligatia sa anunte utilizatorii in prealabil.

  3. In cazul in care activitatea portalului si furnizarea serviciilor asociate inceteaza pentru o perioada nedeterminata, sumele incasate de catre proprietar si administrator pentru servicii cu plata, se ramburseaza platitorului in cuantumul corespunzator perioadei pentru care serviciile respective nu au mai fost furnizate.

  Va multumim pentru interes,
  Echipa Siguranta.ro
  Siguranta.ro - sursa sigurantei dvs.
 •  
  recomanda acest site  |  printeaza pagina printeaza pagina
    Copyright © 2002 - 2009 Inoventis srl
    Toate drepturile rezervate.
  Regulamentul de utilizare | Harta site-ului | Contact